Dit zijn wij:

Aspergeboerderij fam. van den Goor is een echte familie aangelegenheid. In 1976 zijn Jeu en Resie van den Goor begonnen met het agrarisch bedrijf in Maria-Hoop. De keuze om de aspergeteelt in dit bedrijf in te passen was logisch. Resie had sinds haar jeugd al interesse in deze teelt. Haar vader én grootvader teelden namelijk ook al asperges. De drie kinderen van Jeu en Resie (Huub, Gerda en Agnes) groeiden op in het ritme van de seizoenen en ook de kleinkinderen helpen al af en toe graag een handje mee. Het voorjaar staat dus bij de familie sinds jaar en dag in het teken van de oogst van deze bijzondere groente. 

Huub en Agnes zijn als vierde generatie de uitdaging aangegaan om lekkere asperges te telen, oogsten, sorteren, transporteren en verkopen. Door een eigen teeltconcept en met hulp van moeder natuur en vlijtige seizoensmedewerkers lukt het steeds weer om een kwalitatief hoogwaardig en bijzonder smakelijk product te telen dat makkelijk te vinden is door consumenten uit onze regio en daarbuiten! 

Voor ons is de aspergeteelt, de oogst en het zelf verkopen van de asperges elk jaar weer een uitdaging. In het voorjaar zetten we er letterlijk alles voor aan de kant. We hopen dan ook dat u tevreden bent over ons product en onze service. Mocht er toch iets zijn dat niet naar uw tevredenheid is, laat het ons weten: Dan kunnen we er misschien iets aan doen.